For virksomhederFor virksomhederJeg vil ansætte en elevJeg har en elev ansatFå en elev fra PraktikcentretEfteruddannelse

Mangler du en dygtig elev til din virksomhed?

Handelsskolen Silkeborg Business College uddanner elever inden for kontor, handel, detail og finans.

Der er mange fordele ved at ansætte en elev fra Silkeborg Business College. Dels kan I som virksomhed få en opdateret viden, nye idéer og frisk inspiration, og samtidig kan det være en stor fordel at kunne præge kommende medarbejdere, så I sikrer jer kvalificeret arbejdskraft til fremtiden.

Jeg vil ansætte en elev
Sådan foregår elevansættelse
Jeg har en elev ansat
Få en elev fra Praktikcentret
Efteruddannelse

Vi hjælper gennem hele elevansættelsen.

Skolens erhvervskonsulenter hjælper dig med at finde den rette elev til netop din virksomhed og gennem hele ansættelsesprocessen. Skolen erhvervskonsulenter kontakter og besøger gennem året flere hundrede virksomheder indenfor butiks-, handels- og kontorområdet for at skaffe elevpladser og hjælpe virksomhederne med godkendelse som praktikvirksomhed, rekruttering af den rette elev og opfølgning på elevforhold.

Du er derudover altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uformel snak omkring mulighederne for at få en elev.