Silkeborg Business CollegeUddannelserHvad kan jeg bliveElev-/PraktikpladsOm SBCKontakt

Uddannelser du kan bruge til noget!

Ønsker du en karriere inden for reklame, økonomi, jura, samfund, salg, journalistik eller måske innovation? Eller drømmer du om din egen virksomhed?

Uddannelserne på Silkeborg Business College giver dig mange muligheder i fremtiden. Du kan blive lige det, du drømmer om. Hvad enten du tænker på at læse videre eller gerne vil hurtigt ud i erhvervslivet. Start din karriere på Silkeborg Business College.

Vi har samlet inspiration til dig.

Michael Grosbøl er tidligere elev fra Silkeborg Business College. Hør hvad han fik ud af uddannelsen, og hvilke kompetencer han efterspørger, når han i dag ansætter medarbejdere på Mascot.

100 gange bedre end almindelig undervisning Rasmus Due Hornshøj, HH3E
På Silkeborg Business College er du tæt på erhvervslivet gennem hele din uddannelse. En stærk kobling mellem teori og praksis styrker din indlæring. Her kan du se billeder fra besøg hos møbelproducenten Core One, hvor eleverne fik indblik i virksomhedens forretningsplan og strategiske udfordringer.

Se galleri

HHX er for dig, der kan lide at kombinere teori med et erhvervsrettet perspektiv, som stadig vil holde alle studiedøre åbne.

Lavet i samarbejde med Danske Erhvervsskoler og - Gymnasier.

Start din karriere på Silkeborg Business College

Mød nogle af vores nuværende og tidligere elever og hør dem fortælle om deres erfaringer, udbytte, tanker og fremtidsdrømme.

Line Mejlby Kjær Larsen arbejder i dag hos revisionsselskabet Deloitte. Hør hvad Line fik ud af sin tid på Handelsgymnasiet.

Der har været høje faglige krav, men de høje forventninger har motiveret os til at yde mere. Jeg er blevet mere selvstændig, og jeg har lært, at jeg kan mere, end jeg tror. Pernille Ræbild, EUX elev

Handelsskoleelev Kasper Lykke Kjeldgaard drømmer om, at blive bilsælger med sin uddannelse fra Silkeborg Business College.

Jeg har på EUX især været optaget af innovation, hvor vi har lært at optimere processer og skabe synergier. Den viden kan jeg anvende mange steder i fremtiden. Morten B. Jessen, EUX elev

På adgangskortet.dk kan du se, hvilke videregående uddannelser du får adgang til med en EUX og en HHX uddannelse fra Silkeborg Business College

Læs mere om videreuddannelse, karriere og jobmuligheder efter HHX på handelsgymnasiet.dk.

Se hvad tidligere elever fortæller om deres vej ud i virkeligheden.