Handelsskolen

ALEXANDER ER BUTIKSCHEF

"Uddannelsen på Silkeborg Business College modnede mig fagligt og personligt og gjorde mig klar til at tage ansvar. Jeg blev godt forberedt til erhvervslivet, så jeg fik en god start”

Alexander Tretow gik på HG Business på Silkeborg Business College fra 2012 til 2014 og er i dag butikschef hos Labtech Data i Silkeborg.

Labtech Data er en virksomhed, der varetager PC-reparationer og sælger computere og tilbehør med gamere som deres største kundegruppe. Virksomheden er i vækst med 13 butikker og flere på vej. Alexander er i dag butikschef i butikken i Silkeborg, hvor han er ansvarlig for budget og omsætning. Desuden står han for den daglige administration, såsom vagtplan, markedsføring, økonomi og kundebetjening. Alexander har været hos Labtech Data i to år og blev allerede under sin elevtid uddannet til at styre egen butik. Faktisk er han lige nu ansvarlig for oplæring af en elev i butikken, kort tid efter at have afsluttet sin egen elevtid.

Alexander fortæller, at han har fået nyttige ting med sig fra skolen bl. a. sin generelle viden om handel og butiksdrift. ”Fagene på Handelsskolen har en stærk sammenhæng med den virkelighed, jeg står i til daglig som butikschef, især fag som erhvervsøkonomi, IT, Salg og service".

Artikel oprettet den 05.05.2017
Det er svært at sige, hvad jeg vil om to år, så det er godt, at man både kan komme hurtigt ud i erhvervslivet eller læse videre
Artikel oprettet den 21.04.2017
På Handelsskolen EUD/EUX har vi tradition for en årlig tur til USA med udvalgte elever.
På erhvervsuddannelsen på Silkeborg Business College får eleverne takket været et nyt koncept en unik mulighed for at afprøve teori i praksis i tæt samarbejde med lokale virksomheder
Artikel oprettet den 08.11.2016
Nicolai Faarvang er handelselev hos Pressalit
Artikel oprettet den 08.11.2016