Handelsskolen

KLAR TIL TILLID OG ANSVAR, SÅ SKAL DU VÆRE ELEV

Nicolai Faarvang er handelselev hos Pressalit

Nicolai Faarvang har gået på HG Business på Silkeborg Business College og er i dag 2. års handelselev hos Pressalit i Ry. Nicolai besøger egne kunder og laver tilbud, og føler, at han arbejder på lige fod med de udlærte. Dog har han rutinerede kræfter at læne sig op ad, da han dagligt sparrer med sin nærmeste leder. ”Jeg føler mig som et led i virksomheden og bliver vist tillid, hvilket motiverer mig rigtigt meget.”

Nicolai får gennem sin elevplads stor international erfaring, da han bl.a. tager sig af al kontakt fra det engelske marked i form af forespørgsler og ordrer. Desuden har han været med på kundebesøg i Island, Sverige og deltaget i en messe i Frankfurt.

Egentligt var det slet ikke meningen, at Nicolai skulle være elev. ”Jeg ville læse to år på Silkeborg Business College og læse videre, men jeg er glad for, at jeg valgte at komme ud og arbejde. Det giver hår på brystet og har virkelig givet mig mod på at læse til handelsøkonom eller finansøkonom.”

Nicolai mener, at han har fået nyttige kompetencer med sig fra skolen, bl.a. sociale kompetencer, virksomhedsforståelse og viden om tal og begreber. Han mener, at netop den viden betyder, at man ikke er ét stort spørgsmålstegn, når man kommer ud i en virksomhed. Nicolai anbefaler derfor at komme ud som elev. ”For 10 år siden fik eleverne alle ”slaveopgaverne”, men i dag indgår man på lige fod med de øvrige medarbejdere, så hvis man er klar til tillid og ansvar, så skal man være elev.”

Artikel oprettet den 05.05.2017
Det er svært at sige, hvad jeg vil om to år, så det er godt, at man både kan komme hurtigt ud i erhvervslivet eller læse videre
Artikel oprettet den 21.04.2017
På Handelsskolen EUD/EUX har vi tradition for en årlig tur til USA med udvalgte elever.
På erhvervsuddannelsen på Silkeborg Business College får eleverne takket været et nyt koncept en unik mulighed for at afprøve teori i praksis i tæt samarbejde med lokale virksomheder
Artikel oprettet den 08.11.2016
På EUS fandt jeg ud af, at det, der fangede mig, var fag som salg og service, IT og erhvervsøkonomi
Artikel oprettet den 31.10.2016