HHX

DET ER 100 GANGE BEDRE END ALMINDELIG UNDERVISNING

Sådan lød det fra Rasmus fra HH3E efter virksomhedsbesøget hos møbelproducenten Core One ApS.

Som led i undervisningen var eleverne på besøg på Core One’s hovedkontor i Ikast. Salgschefen Henrik og praktikanten Marc gav først en rundvisning på virksomhedens nye domicil, hvorefter de sammen med den administrerende direktør Peter præsenterede virksomhedens forretningsplan og strategiske udfordringer.

Det er fantastisk, at erhvervslivet vil invitere vores elever indenfor og give dem et indblik i, hvordan virksomheder arbejder med strategisk planlægning i praksis – det giver liv til den teori, eleverne har lært.

I faget Afsætning klæder vi netop eleverne på med teorier om virksomhedens interne situation og eksterne markedsforhold, så de selvstændigt kan arbejde med virksomhedens afsætningsøkonomiske udfordringer på både nationalt og internationalt plan.

Artikel oprettet den 07.08.2017
Her finder du alle de informationer, du som ny elev på Handelsgymnasiet kan have brug for.
Artikel oprettet den 29.06.2017
Mathias Sponholtz og Sam Enemark er lige blevet HHX studenter og har gået på studieretningen Finans. Tiden omkring den afsluttende eksamen på HHX har været forbundet med nervøsitet, spænding, glæde og også en vis portion refleksion.
Artikel oprettet den 27.03.2017
Handelsgymnasieeleverne fra HH3i og HH3b har i disse dage afsluttet et samarbejde med Elfac. Eleverne har behandlet en af de mest aktuelle problemstillinger som præger stort set alle danske produktionsvirksomheder; hvordan integrer vi digitale platforme og værktøjer både i processer og produkter?
Artikel oprettet den 24.03.2017
Opfindsomhed og gode ideer var i fokus, da HHX finans-elever præsenterede deres bud på Jyske Banks nye koncept for unge kunder for et dommerpanel i banken.
Innovationsfaget på HHX er ifølge både elever og lærere skørt, anderledes og fedt. Og så er det desuden et fag, der kan gavne eleverne, når de står overfor det virkelige arbejdsliv om nogle år.
Artikel oprettet den 17.11.2016
Som partner i Campus Bindslevs Plads har vores elever haft fornøjelsen af at hjælpe Silkeborg Bibliotekerne med deres markedsføring.