HHX

HHX ELEVER SÆTTER SILKEBORG BIBLIOTEKERNE PÅ BYKORTET

Som partner i Campus Bindslevs Plads har vores elever haft fornøjelsen af at hjælpe Silkeborg Bibliotekerne med deres markedsføring.

Visionen for byudviklingsprojektet Campus Bindslevs Plads er netop at skabe en markedsplads, hvor vi samarbejder på tværs af byens uddannelses- og kulturinstitutioner.

Om markedsføringsprojektet siger Rasmus Due Hornshøj fra HHX: "Projektet med Silkeborg Bibliotekerne har været anderledes på en god og spændende måde, i og med at vi selv, på baggrund af bibliotekets krav og målsætning, skulle udtænke og gennemføre et marketingsforløb, som skulle bruges i den virkelige verden. Samspillet mellem Silkeborg Bibliotekerne og os elever, i form af kampagneudvikling og feedback, har givet os en forståelse af, hvordan et sådan forløb foregår i en virksomhed uden for skoledagens teoretiske undervisning."

Mens Maria Louise Christensen fra Silkeborg Bibliotekerne siger: "Vi har været så glade for samarbejdet med eleverne - jeg synes det har været så spændende at se og høre deres tanker og produkter. Og så er vi naturligvis endnu mere glade for, at vi nåede målet!"

Artikel oprettet den 07.08.2017
Her finder du alle de informationer, du som ny elev på Handelsgymnasiet kan have brug for.
Artikel oprettet den 29.06.2017
Mathias Sponholtz og Sam Enemark er lige blevet HHX studenter og har gået på studieretningen Finans. Tiden omkring den afsluttende eksamen på HHX har været forbundet med nervøsitet, spænding, glæde og også en vis portion refleksion.
Artikel oprettet den 27.03.2017
Handelsgymnasieeleverne fra HH3i og HH3b har i disse dage afsluttet et samarbejde med Elfac. Eleverne har behandlet en af de mest aktuelle problemstillinger som præger stort set alle danske produktionsvirksomheder; hvordan integrer vi digitale platforme og værktøjer både i processer og produkter?
Artikel oprettet den 24.03.2017
Opfindsomhed og gode ideer var i fokus, da HHX finans-elever præsenterede deres bud på Jyske Banks nye koncept for unge kunder for et dommerpanel i banken.
Innovationsfaget på HHX er ifølge både elever og lærere skørt, anderledes og fedt. Og så er det desuden et fag, der kan gavne eleverne, når de står overfor det virkelige arbejdsliv om nogle år.
Artikel oprettet den 09.11.2016
Sådan lød det fra Rasmus fra HH3E efter virksomhedsbesøget hos møbelproducenten Core One ApS.