HHX

JYSKE BANK KIDS ELLER STØTTE TIL UNGT IVÆRKSÆTTERI?

Opfindsomhed og gode ideer var i fokus, da HHX finans-elever præsenterede deres bud på Jyske Banks nye koncept for unge kunder for et dommerpanel i banken.

Som led i et bredere samarbejde med Jyske Bank har 2.års eleverne gennem mere end en måned arbejdet tværfagligt med den case, der førte frem til præsentationen. De har bl.a. analyseret Jyske Bank som virksomhed, lavet spørgeskemaundersøgelse og brugt deres innovative evner for at finde frem til netop de ideer og det koncept, som kunne fange unge kunder.

Dommerpanelet fra Jyske Bank blev præsenteret for mange kreative og gennemarbejdede forslag. Forslagene spændte vidt fra et koncept for unge iværksættere til pakkeløsninger med både bank og forsikring. Vinderen blev Kasper Friis, der præsenterede et todelt koncept, der dels indeholdt et samarbejde med en YouTuber og dels et særligt app-baseret community for nybagte forældre, Jyske Bank Kids.

Dette tætte samarbejde med en af byens største virksomheder er en ægte win-win situation. Jyske bank får mulighed for at møde de unge og for at blive set på med unge, ”kritiske” øjne, samtidig får skolens elever en helt unik mulighed for at arbejde ekstremt praksisorienteret i undervisningen.

Artikel oprettet den 07.08.2017
Her finder du alle de informationer, du som ny elev på Handelsgymnasiet kan have brug for.
Artikel oprettet den 29.06.2017
Mathias Sponholtz og Sam Enemark er lige blevet HHX studenter og har gået på studieretningen Finans. Tiden omkring den afsluttende eksamen på HHX har været forbundet med nervøsitet, spænding, glæde og også en vis portion refleksion.
Artikel oprettet den 27.03.2017
Handelsgymnasieeleverne fra HH3i og HH3b har i disse dage afsluttet et samarbejde med Elfac. Eleverne har behandlet en af de mest aktuelle problemstillinger som præger stort set alle danske produktionsvirksomheder; hvordan integrer vi digitale platforme og værktøjer både i processer og produkter?
Innovationsfaget på HHX er ifølge både elever og lærere skørt, anderledes og fedt. Og så er det desuden et fag, der kan gavne eleverne, når de står overfor det virkelige arbejdsliv om nogle år.
Artikel oprettet den 17.11.2016
Som partner i Campus Bindslevs Plads har vores elever haft fornøjelsen af at hjælpe Silkeborg Bibliotekerne med deres markedsføring.
Artikel oprettet den 09.11.2016
Sådan lød det fra Rasmus fra HH3E efter virksomhedsbesøget hos møbelproducenten Core One ApS.