SBC

JEG KAN MEGET MERE NU

Vi har lært så meget på EUX Business. Det, at man lærer at bruge værktøjerne fra undervisningen i praksis, betyder, at man har noget helt konkret at tilbyde en fremtidig arbejdsplads. Jeg føler, at jeg kan meget mere nu.

Maja Grønlund blev færdig på EUX Business i sommeren 2016. Her fortæller hun om, hvordan det har været at gå på Silkeborg Business College, og hvad hun har fået ud af at gå på uddannelsen.

”Jeg er på EUX Business blevet fagligt udfordret og har lært utroligt meget”, fortæller Maja Grønlund Jensen.” Der har været pres på fra starten i forhold til at nå de faglige niveauer og de mange afleveringer, men det har lært mig at prioritere min tid, og det er jeg glad for, da jeg har planer om at læse videre på en professionsbachelor i offentlig administration. Jeg føler, at jeg i løbet af uddannelsen også har udviklet mig meget personligt og har taget et stort skridt i forhold til at tage ansvar for min egen uddannelse”.

”Jeg har været særligt optaget af fag som afsætning og kulturforståelse. Fagene giver en forståelse for adfærd, som man kan bruge i mange andre sammenhænge”.

Artikel oprettet den 15.09.2017
Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg fusionerer under navnet College360 og er Silkeborgs nye erhvervsskole og erhvervsgymnasium. Vi byder velkommen til en verden af stærkere uddannelser, tværfagligt samarbejde og fællesskab.
Visionen for Campus Bindslevs Plads er at skabe fremtidens dynamiske og kreative markedsplads, hvor elever og studerende mødes og lærer nyt.
Artikel oprettet den 10.11.2016
Der har været høje faglige krav, men de høje forventninger har motiveret os til at yde mere, Jeg er blevet mere selvstændig, og jeg har lært, at jeg kan mere, end jeg tror.
Artikel oprettet den 09.11.2016
Det har været så fedt at kunne se, at det man lærer, kan bruges ude i virkeligheden. Jeg er især blevet fanget af fag som innovation, hvor man lærer at optimere processer og skabe synergier. Den viden kan anvendes mange steder i erhvervslivet.