SBC

MED EUX STÅR ALLE MULIGHEDER ÅBNE

Der har været høje faglige krav, men de høje forventninger har motiveret os til at yde mere, Jeg er blevet mere selvstændig, og jeg har lært, at jeg kan mere, end jeg tror.

Pernille Ræbild afsluttede EUX Business i juni 2016. Her fortæller hun om sine oplevelser med uddannelsen og drømme for fremtiden.

Jeg havde ikke tysk i 8.-10. klasse, og derfor kunne jeg ikke komme ind på en gymnasial uddannelse. Jeg valgte derfor EUX Business, fordi den giver mulighed både for at tage en elevplads og for at læse videre.

Selv om vi har haft lange skoledage og mange afleveringer, så har vi også haft et godt sammenhold i klassen. Vi har været gode til at opmuntre og hjælpe hinanden og har lavet mange ting sammen.

Jeg ved ikke helt endnu, hvad jeg vil arbejde med i fremtiden. Det skal ikke nødvendigvis være noget med handel og kontor, men helt sikkert noget, hvor jeg kan hjælpe andre mennesker. For mig har det været vigtigt, at EUX Business giver samme muligheder som en gymnasial uddannelse, så alle muligheder står åbne for mig.

Artikel oprettet den 15.09.2017
Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg fusionerer under navnet College360 og er Silkeborgs nye erhvervsskole og erhvervsgymnasium. Vi byder velkommen til en verden af stærkere uddannelser, tværfagligt samarbejde og fællesskab.
Visionen for Campus Bindslevs Plads er at skabe fremtidens dynamiske og kreative markedsplads, hvor elever og studerende mødes og lærer nyt.
Artikel oprettet den 10.11.2016
Vi har lært så meget på EUX Business. Det, at man lærer at bruge værktøjerne fra undervisningen i praksis, betyder, at man har noget helt konkret at tilbyde en fremtidig arbejdsplads. Jeg føler, at jeg kan meget mere nu.
Artikel oprettet den 09.11.2016
Det har været så fedt at kunne se, at det man lærer, kan bruges ude i virkeligheden. Jeg er især blevet fanget af fag som innovation, hvor man lærer at optimere processer og skabe synergier. Den viden kan anvendes mange steder i erhvervslivet.