SBC

Velkommen til College360 Silkeborg

Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg fusionerer under navnet College360 og er Silkeborgs nye erhvervsskole og erhvervsgymnasium. Vi byder velkommen til en verden af stærkere uddannelser, tværfagligt samarbejde og fællesskab.

Én indgang med en verden af muligheder

Med en fusion af to i forvejen stærke og lokalt forankrede skoler giver vi nu én indgang til mange uddannelsesmuligheder. Vi tilbyder et bredt udbud af ungdomsuddannelser inden for håndværk, science, økonomi, markedsføring og sprog. Mange forskellige uddannelser af høj kvalitet i et inspirerende studiemiljø, hvor den enkelte elevs trivsel og udvikling er i centrum. Vi giver vores elever, unge som voksne, et solidt fagligt og personligt fundament, uanset hvad fremtidsdrømmen er. Sammen med eleverne skaber vi grundlaget for deres succes i livet.

College360 viser vejen til uddannelser, der kan bruges til noget, hvad enten eleverne går efter en videregående uddannelse, vil være selvstændige eller har planer om at gå direkte ud i arbejdslivet. På College360 rustes de til den virkelighed, de møder efter uddannelsen.

College360 er også meget mere end en skole. Hos os smelter uddannelse og fritid sammen i et åbent og fleksibelt miljø, som lever 24/7. Vi er tæt på eleverne og guider dem mod deres mål.

Vi tilbyder også efteruddannelse igennem KompetenceSilkeborg, hvor vi uddanner kloge og dygtige hænder og hoveder, så vi sammen sikrer, at virksomheder har de kompetente medarbejdere, de har brug for nu og i fremtiden.

Visionen for Campus Bindslevs Plads er at skabe fremtidens dynamiske og kreative markedsplads, hvor elever og studerende mødes og lærer nyt.
Artikel oprettet den 10.11.2016
Der har været høje faglige krav, men de høje forventninger har motiveret os til at yde mere, Jeg er blevet mere selvstændig, og jeg har lært, at jeg kan mere, end jeg tror.
Artikel oprettet den 10.11.2016
Vi har lært så meget på EUX Business. Det, at man lærer at bruge værktøjerne fra undervisningen i praksis, betyder, at man har noget helt konkret at tilbyde en fremtidig arbejdsplads. Jeg føler, at jeg kan meget mere nu.
Artikel oprettet den 09.11.2016
Det har været så fedt at kunne se, at det man lærer, kan bruges ude i virkeligheden. Jeg er især blevet fanget af fag som innovation, hvor man lærer at optimere processer og skabe synergier. Den viden kan anvendes mange steder i erhvervslivet.