SBC og Co.Job på SBCCampus Bindslevs PladsInternationale samarbejdspartnereProjekt frivilligOrganisationers adgangLegaterHandelsskolens vennerNyhederArtikler
Her ses de syv første elever som har gået hele vejen gennem praktikcentret i Silkeborg (SBC-shoppen).
To dage efter det amerikanske præsidentvalg, var Jacob Holdt på Handelsgymnasiet i Silkeborg.
Talentelever fra hele Region Midtjylland var mandag samlet på Viby Gymnasium for at få overrakt deres diplom efter 2 års deltagelse på Akademiet for Talentfulde Unge.
I januar afsluttede to voksenklasser deres grundforløb på Silkeborg Business College EUD/EUX.