SBC og Co.Job på SBCCampus Bindslevs PladsInternationale samarbejdspartnereProjekt frivilligOrganisationers adgangLegaterHandelsskolens vennerNyhederArtikler
College360 er fusionen mellem Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg, som nu samler det bredeste og stærkeste udvalg af uddannelser til unge og voksne u...
Her ses de syv første elever som har gået hele vejen gennem praktikcentret i Silkeborg (SBC-shoppen).
To dage efter det amerikanske præsidentvalg, var Jacob Holdt på Handelsgymnasiet i Silkeborg.
Talentelever fra hele Region Midtjylland var mandag samlet på Viby Gymnasium for at få overrakt deres diplom efter 2 års deltagelse på Akademiet for Talentfulde Unge.