JONAS BYSKOV FRA BEDRE NÆTTER

Vi har i dag (13.03.17) haft besøg af tidligere elev, Jonas Byskov, fra Bedre Nætter.

Jonas er en af de 3 ejere, som for blot få år siden startede E-handelsvirksomheden Bedre Nætter, som nu har udviklet sig til en stor virksomhed med 15-20 ansatte, reklamer på landsdækkende TV, og salg til flere nordiske lande samt planer om også at trænge ind på det store tyske marked.

Jonas fortalte sin egen og virksomhedens historie til stor inspiration for eleverne i HH1A og HH1B som de kommende dage skal arbejde videre med virksomheden i faget Afsætning.

GÆSTEFORELÆSNING I VIETNAM
Som led i vores internationaliseringsstrategi indgik Silkeborg Business College i 2014 et strategisk samarbejde med Vietnam Martime University.
INNOVATION YOUTH PROJEKTET
Go, go, go Silkeborg Business College.

Midler fra Region Midt har muliggjort, at elever fra Silkeborg Business College i samarbejde med bureauet Happy 42, igen i år kunne gennemføre Innovation Youth projektet; fra ide til prototype på to dage.
DIPLOMOVERRÆKKELSE PÅ AKADEMIET FOR TALENTFULDE UNGE 2017
Talentelever fra hele Region Midtjylland var mandag samlet på Viby Gymnasium for at få overrakt deres diplom efter 2 års deltagelse på Akademiet for Talentfulde Unge.
TALENTFULDE UNGE ANNO 2016
THINK GLOBAL, ACT LOCAL
Administrerende direktør hos MASCOT International Vietnam, Thomas Bo Pedersen, byder som altid HHX-eleverne fra Silkeborg Business College hjerteligt velkommen, når vi er på studietur i Vietnam.
AMERICAN PICTURES
To dage efter det amerikanske præsidentvalg, var Jacob Holdt på Handelsgymnasiet i Silkeborg.