DIPLOMOVERRÆKKELSE PÅ AKADEMIET FOR TALENTFULDE UNGE 2018

Talentelever fra hele Region Midtjylland var torsdag d. 11. januar samlet på Viby Gymnasium for at få overrakt deres diplom efter 2 års deltagelse på Akademiet for Talentfulde Unge.

College360 var repræsenteret med i alt 4 talenter fra Handelsgymnasiet, som fik overrakt deres diplom. De 4 elever er: Peter Adamsen, Jeppe Bruun Rasmussen, Camilla Rasmussen og Liv Marie Thomasen.

Det var en rigtig dejlig eftermiddag, der bød på taler med gode råd og lykønskninger til de unge talenter fra blandt andet Århus Universitets rektor, Brian Bech Nielsen.

Følg disse 2 link, der indeholder billeder af alle talenter fra hele region Midtjylland og en lille stemningsvideo fra dagen.

Se flere billeder på

VI HAR DE ABSOLUT SEJESTE ELEVER I SILKEBORG!
Rasmus Winther og Magnus Klampe fra HH3C samt Louise Stisen og Simone Lunde fra HH3I fra Handelsgymnasiet har den sidste måneds tid undervist en række 7. klasses elever fra Kornmod Realskole i faget Innovation.
PIU-ELEV NIKOLAJ SALLING RASMUSSEN HAR LIGE VUNDET 3. PRÆMIEN
Tidligere handelsgymnasieelev Nikolaj Salling Rasmussen har lige vundet 3. præmien i den gode fortælling fra praktikophold i udlandet med PIU-ordningen.
GÆSTEFORELÆSNING I VIETNAM
Som led i vores internationaliseringsstrategi indgik Silkeborg Business College i 2014 et strategisk samarbejde med Vietnam Martime University.
INNOVATION YOUTH PROJEKTET
Go, go, go Silkeborg Business College.

Midler fra Region Midt har muliggjort, at elever fra Silkeborg Business College i samarbejde med bureauet Happy 42, igen i år kunne gennemføre Innovation Youth projektet; fra ide til prototype på to dage.
JONAS BYSKOV FRA BEDRE NÆTTER
Vi har i dag (13.03.17) haft besøg af tidligere elev, Jonas Byskov, fra Bedre Nætter.
DIPLOMOVERRÆKKELSE PÅ AKADEMIET FOR TALENTFULDE UNGE 2017
Talentelever fra hele Region Midtjylland var mandag samlet på Viby Gymnasium for at få overrakt deres diplom efter 2 års deltagelse på Akademiet for Talentfulde Unge.
TALENTFULDE UNGE ANNO 2016
THINK GLOBAL, ACT LOCAL
Administrerende direktør hos MASCOT International Vietnam, Thomas Bo Pedersen, byder som altid HHX-eleverne fra Silkeborg Business College hjerteligt velkommen, når vi er på studietur i Vietnam.
AMERICAN PICTURES
To dage efter det amerikanske præsidentvalg, var Jacob Holdt på Handelsgymnasiet i Silkeborg.