VI HAR DE ABSOLUT SEJESTE ELEVER I SILKEBORG!

Rasmus Winther og Magnus Klampe fra HH3C samt Louise Stisen og Simone Lunde fra HH3I fra Handelsgymnasiet har den sidste måneds tid undervist en række 7. klasses elever fra Kornmod Realskole i faget Innovation.

I går kunne eleverne fra Kornmod Realskole så stolt præsentere resultaterne af undervisningsforløbet: Jonas og Malthe fremviste en prototype af robotbladstøvsugeren Blad’O’Matik, mens Sander og Mads Emil lancerede YouBuggy, et mere bekvemmeligt alternativ til cyklen. Rune havde opfundet Brusersengen for at få os ud af sengen om morgenen, og til sidst præsenterede Frederik og Kasper os for GetUp vækkeuret, som først stopper, når man har været oprejst i 2½ minut - fantastisk.

Både eleverne fra Handelsgymnasiet samt eleverne og den pædagogiske leder, Søren Baltzer Rasmussen, fra Kornmod Realskole er glade og tilfredse med samarbejdet. Rasmus, Magnus, Louise og Simone fra Handelsgymnasiet er blevet udfordret, eller som Magnus udtrykker det: ” I rollen som undervisere får vi en unik mulighed for at reflektere og fortælle om teorier og modeller, som vi selv bruger til daglig. På den måde har børnene både fået et indblik i, hvad vi normalt beskæftiger os med på innovationslinjen, samtidig med at vi selv har lært rigtig meget af at skulle formidle og forklare dele af innovation for en anderledes målgruppe end sædvanligt”. Eleverne fra Kornmod Realskole giver også udtryk for, at det at blive undervist af unge mennesker har været rigtig sjovt og motiverende, fordi Rasmus, Magnus, Louise og Simone har mødt dem i øjenhøjde. Søren tilslutter sig de mange rosende ord fra sine elever: ”Det har bare fungeret rigtig godt at lade de unge mennesker undervise”.

Tak til eleverne fra Kornmod Realskole for deres super cool opfindelser og tak til Rasmus, Magnus, Louise og Simone for at være så gode ambassadører for College360 – I er alt for seje alle sammen.

DIPLOMOVERRÆKKELSE PÅ AKADEMIET FOR TALENTFULDE UNGE 2018
Talentelever fra hele Region Midtjylland var torsdag d. 11. januar samlet på Viby Gymnasium for at få overrakt deres diplom efter 2 års deltagelse på Akademiet for Talentfulde Unge.
PIU-ELEV NIKOLAJ SALLING RASMUSSEN HAR LIGE VUNDET 3. PRÆMIEN
Tidligere handelsgymnasieelev Nikolaj Salling Rasmussen har lige vundet 3. præmien i den gode fortælling fra praktikophold i udlandet med PIU-ordningen.
GÆSTEFORELÆSNING I VIETNAM
Som led i vores internationaliseringsstrategi indgik Silkeborg Business College i 2014 et strategisk samarbejde med Vietnam Martime University.
INNOVATION YOUTH PROJEKTET
Go, go, go Silkeborg Business College.

Midler fra Region Midt har muliggjort, at elever fra Silkeborg Business College i samarbejde med bureauet Happy 42, igen i år kunne gennemføre Innovation Youth projektet; fra ide til prototype på to dage.
JONAS BYSKOV FRA BEDRE NÆTTER
Vi har i dag (13.03.17) haft besøg af tidligere elev, Jonas Byskov, fra Bedre Nætter.
DIPLOMOVERRÆKKELSE PÅ AKADEMIET FOR TALENTFULDE UNGE 2017
Talentelever fra hele Region Midtjylland var mandag samlet på Viby Gymnasium for at få overrakt deres diplom efter 2 års deltagelse på Akademiet for Talentfulde Unge.
TALENTFULDE UNGE ANNO 2016
THINK GLOBAL, ACT LOCAL
Administrerende direktør hos MASCOT International Vietnam, Thomas Bo Pedersen, byder som altid HHX-eleverne fra Silkeborg Business College hjerteligt velkommen, når vi er på studietur i Vietnam.
AMERICAN PICTURES
To dage efter det amerikanske præsidentvalg, var Jacob Holdt på Handelsgymnasiet i Silkeborg.