CAMPUS HULEN, ET INNOVATIVT UGEPROJEKT

Et samarbejde mellem Silkeborg Business College og Th Langs skole.

På en uge vil vi gå fra idé til produkt eller prototype. De to bedste projekter i hver klasse vil fredag stå foran et særligt udvalgt panel bestående af borgmester Steen Vindum (V), Carsten Meyer-Zeuthen fra Erhverv Silkeborg, Laila Mariann Hansen fra InnovationSilkeborg samt Jørgen Rasmussen, Arkitektskolen Århus.

Finalen afholdes i Auditoriet, Silkeborg Business College på fredag den 16. september kl. 11:30 - 13:30.

Se billederne fra ugen her https://www.facebook.com/SilkeborgBusinessCollege/photos/?tab=album&album_id=946395395505683

Mød Henrik Toft – direktør på College360
”Jeg glæder mig!” Så kort og godt lyder det fra Henrik på spørgsmålet om forventningen om at starte som direktør på College360. ”Vi står over for en ny og spændende fremtid, og den glæder jeg mig til at være en del af.”
College360 styrker udbuddet af uddannelser til unge i Silkeborg
College360 er fusionen mellem Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg, som nu samler det bredeste og stærkeste udvalg af uddannelser til unge og voksne under ét navn.
”VILJE TIL VIDEN” - SILKEBORG BUSINESS COLLEGE GENNEM 125 ÅR
I dag præsenterer Silkeborg Business College jubilæumsbogen ”Vilje til Viden”, som fortæller skolens historie i ord og billeder gennem 125 år. Bogens er udarbejdet og skrevet af museumsinspektør Keld Dalsgaard Larsen og journalist Kurt Balle Jensen, der sammen har skrevet en række lokalhistoriske bøger. Bogen bygger på en række skriftlige og mundtlige kilder og sætter skolens udvikling fra 1892 og frem til i dag i relation til byens og egnens udvikling generelt. Jubilæumsbogen er således både en historie om Silkeborg Business College, de merkantile uddannelsers udvikling i byen og et lokalhistorisk dokument, som er rigt illustreret med såvel historiske fotos som nutidsfotos.
ARRANGEMENT AF ERHVERVSILKEBORG
Som undervisere bander vi normalt ikke på skolens matrikel, men HOLD NU K… hvor var det et SUPER FEDT arrangement, erhvervSilkeborg havde stablet på benene i vores auditorium i fredags.
HVAD ER AUB?
Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB) udbetaler lønrefusion til offentlige og private arbejdsgivere, der har udbetalt løn til elever under skoleophold.
125 ÅRS JUBILÆUM
Silkeborg Business College fejrer 125 års jubilæum
SUCCESFULDT ÅBENT HUS
KOMBINATION AF SKOLE OG OPLÆRING I EN VIRKSOMHED
I Danmark har vi en lang tradition for erhvervsuddannelser, der består af en kombination af skoleuddannelse og oplæring i en virksomhed.