HandelsgymnasietOm HandelsgymnasietUddannelsens strukturStudieretninger på HHXTalentudviklingInternationale aktiviteterFremtidsmuligheder

Studieretninger på HHX

Studieretningsforløbet giver mulighed for faglig fordybelse i de fag der har din særlige interesse.

I studieretningsforløbet sætter dit valg af studieretning sit præg på din skoledag, og toner din HHX-uddannelse i den retning, du ønsker. På andet og tredje år kan du gennem dine valgfag tone uddannelsen yderligere efter dine interesser.

Studieretningsforløbet afsluttes med, at du tager din studentereksamen og får huen med det blå bånd!

Anne drømmer om en international karriere

HHX er for dig, der kan lide at kombinere teori med et erhvervsrettet perspektiv, som stadig vil holde alle studiedøre åbne.

Kontakt os

Du kan ringe til os på tlf. 75 360 360 i åbningstiden, eller vi kan kontakte dig. Udfyld venligst alle felter, hvis du ønsker, at vi kontakter dig.