HandelsskolenEUX BusinessGF1 - EUX BusinessGF2 - EUX BusinessStudieår - EUX BusinessFremtid - EUX Business

EUX Business

Fremtiden er åben - du kan blive alt det, du drømmer om

Hvad er en EUX Business?

EUX Business er en ungdomsuddannelse for dig, der både ønsker en erhvervsuddannelse og også vil have mulighed for at læse videre og dermed åbne dørene til en solid erhvervskarriere.

EUX Business er en erhvervsuddannelse, hvor du afslutter fagene på gymnasialt niveau. Uddannelsen tager fire år, og du kan komme ind på EUX efter 9. eller 10. klasse.

EUX Business åbner dørene til en solid erhvervskarriere ved at kombinere en stærk, praktisk forståelse og et teoretisk niveau, der giver dig adgang til de videregående uddannelser.

Uddannelsesforløb

EUX Business tager 4 år og består af flere moduler. Det første skoleår udgøres af Grundforløb 1 og Grundforløb 2, der hver har en varighed på 20 uger. Andet år er et studiekompetenceår, hvor du afslutter en række fag på gymnasialt niveau.

Efter de to første år på EUX Business, opnår du EUX 1. delbevis, som er adgangsgivende og obligatorisk til kontor- og finansuddannelserne. Du kan også tage de øvrige hovedforløb inden for Handel, Detail og Event, eller du kan læse videre på en række erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser.

Det tredje og fjerde år er du i praktik i en virksomhed, hvilket kaldes hovedforløbet. Når du har afsluttet det fjerde år, har du afsluttet din ungdomsuddannelse på EUX Business.

Den praktiske erfaring fra hovedforløbet giver dig en god ballast i dit videre forløb, hvad enten du vil gøre karriere i en virksomhed eller læse videre. Hvis du ikke kan finde en elevplads efter studieåret, kan du læse videre på en af de videregående uddannelser, som EUX Business giver adgang til, eller du kan fx søge ind til politiet.

Det har været så fedt at kunne se, at det man lærer kan bruges ude i virkeligheden.

Morten Borg Jessen

Det sociale miljø på skolen

Få svar på mange af de praktiske spørgsmål, der kan opstå , når du er elev på Silkeborg Business College.

Her kan du tilmelde dig.